Home Limburg Heerlen Autodief ramt straatmeubilair

Autodief ramt straatmeubilair

Een 22-jarige man uit Heerlen is vrijdagnacht in Meerssen aangehouden nadat hij vermoedelijk onder invloed van alcohol en drugs een auto had gestolen en daarmee twee verkeersongevallen had veroorzaakt. De verdachte had in Hoensbroek stennis gemaakt bij zijn ex-vriendin waarbij hij van het dak van de woning was gevallen en vervolgens bloedend een auto had gestolen en was weggereden. Korte tijd later kwam er een melding dat een auto uit de bocht was gevlogen op de Valkenburgerweg. Agenten zagen ter plaatse sporen van de gestolen auto terwijl deze verder was gereden. Weer korte tijd later kwam een melding dat een auto op de Houthemerweg in Meerssen een aanrijding had veroorzaakt en in de greppel lag. De politie trof ter plaatse inderdaad de auto aan in de greppel en zag dat deze auto eerst een lichtmast, een plattegrondbord en een verkeersbord had geramd. Bij de auto was niemand aanwezig. Plotseling kwam de verdachte al bloedend aangelopen waarna deze werd gearresteerd. De man werd geboeid en in bedwang gehouden en met politiebegeleiding per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Daar moest hij diverse onderzoeken ondergaan. Tegen de verdachte zal proces-verbaal worden opgemaakt.

Laad meer Heerlen

Geef een antwoord

Bekijk ook

Gleider Hernández benoemd tot hoogleraar Internationaal Publiekrecht

Het College van bestuur van de Open Universiteit heeft mr. G.I. (Gleider) Hernández per 1 …