Home Limburg Heerlen Politie zoekt getuigen straatroof in Heerlen

Politie zoekt getuigen straatroof in Heerlen

Getuigen die informatie hebben over een overval waarbij een fototoestel van een man werd gestolen op donderdag, worden verzocht zich te melden bij de politie. Een man die foto’s maakte van een kerkje gelegen in de omgeving van de Monseigneur Hanssenstraat in Heerlen is donderdagmiddag slachtoffer geworden van een overval door twee verdachten. Een van hen sprak de man aan, waarna de andere hem vervolgens met een scherp voorwerp bedreigde. De man die hem aansprak pakte vervolgens zijn fototoestel af, waarna beide mannen wegrennen. Ze stappen op een gereedstaande blauw/witte scooter en rijden over de Monseigneur Hanssenstraat weg richting de Roebroekweg. Het slachtoffer raakte niet gewond bij de overval.

Het signalement van de beide verdachten:

De verdachte die het slachtoffer bedreigde was ongeveer 1.80-1.85 meter lang, een gezet postuur en droeg een grote zonnebril. Deze persoon is 30 tot 40 jaar oud en had donker, sluik haar tot in de nek. Hij was zomers gekleed, in een shirt met korte mouwen en een lange broek.

De tweede verdachte die het slachtoffer aansprak had licht blond haar tot op de schouders. Ongeveer 1.80 meter lang met een normaal postuur en is vermoedelijk eveneens ongeveer 30 tot 40 jaar oud. Deze persoon was zomers gekleed, droeg een lichtkleurige broek en shirt met korte mouwen.

Laad meer Heerlen

Geef een antwoord

Bekijk ook

Gleider Hernández benoemd tot hoogleraar Internationaal Publiekrecht

Het College van bestuur van de Open Universiteit heeft mr. G.I. (Gleider) Hernández per 1 …