Home Limburg Brunssum Dieven laten flatscreen-tv op straat achter in Brunssum

Dieven laten flatscreen-tv op straat achter in Brunssum

Vier mannen die in verband worden gebracht met een woninginbraak in Brunssum zijn dinsdagnacht gearresteerd, nadat zij een flatscreen-tv op straat hadden achtergelaten. Een buurtbewoner had twee van de vier mannen zien staan op de Wijenweg in Brunssum. Bij de twee mannen stond een grote flatscreen-tv op de grond. Toen de buurtbewoner aan hen vroeg wat ze daar deden, liepen ze weg en lieten de tv achter. De mannen stapten in een rode personenauto en reden weg. Politieagenten kwam die auto even later tegen op de A76 en lieten de auto stoppen. In de auto zaten vier mannen die inbrekerswerktuig bij zich hadden. De mannen zijn afkomstig uit Heerlen en zijn 15, 19, 24 en 26 jaar oud. Later bleek dat er was ingebroken bij een woning in de ABC straat in Brunssum waarbij een flatscreen-tv was gestolen.

Laad meer Brunssum

Geef een reactie

Bekijk ook

Gleider Hernández benoemd tot hoogleraar Internationaal Publiekrecht

Het College van bestuur van de Open Universiteit heeft mr. G.I. (Gleider) Hernández per 1 …