Home Limburg Heerlen Arrestatie motordief na achtervolging

Arrestatie motordief na achtervolging

Na een achtervolging hebben politieagenten maandagavond een 20-jarige man uit Heerlen aangehouden die op een gestolen motor door zijn woonplaats reed. Twee motoragenten zagen de man met een passagier op de Limburgiastraat rijden. Het kenteken van de motor bleek echter bij een snorfiets te horen, waarop de agenten besloten de man aan te spreken. De bestuurder van de motor gas plotseling gas en reed weg. De agenten zetten de achtervolging in en zagen de passagier van de motor op de Goselingstraat van de motor springen en wegrennen. Na een lange achtervolging door Heerlen, waarbij ook een politieauto werd ingezet, moest de verdachte zijn motor in de steek laten op de Beersdalweg. Hij zette zijn vlucht te voet door. Een van de agenten wist de man in te halen en hem tegen de grond te werken.

 

Laad meer Heerlen

Geef een reactie

Bekijk ook

Gleider Hernández benoemd tot hoogleraar Internationaal Publiekrecht

Het College van bestuur van de Open Universiteit heeft mr. G.I. (Gleider) Hernández per 1 …