Home Limburg Brunssum Man aangehouden na achtervolging

Man aangehouden na achtervolging

Een automobilist die zondagochtend met hoge snelheid wegreed voor agenten is na een korte achtervolging aangehouden. Agenten zagen zondagochtend rond 05.00 uur op de Akkerstraat in Brunssum een auto rijden met hoge snelheid. Deze sloeg vervolgens af Rembrandtstraat en via de rotonde de N299 richting Landgraaf. Hier negeerde de bestuurder een stopteken, slingerde over de rijbanen en draaide de auto, tegen de richting in en vluchtte weg. Onderweg ramde de man enkele keren de politieauto’s. Uiteindelijk heeft de politie de auto klem gereden op de Willem Barentszweg in Heerlen waar de 20-jarige bestuurder is aangehouden. Uit onderzoek bleek dat de man onder invloed van alcohol in de auto had gereden. Niemand raakte gewond, wel liepen alle betrokken auto’s schade op.

Laad meer Brunssum

Geef een reactie

Bekijk ook

Gleider Hernández benoemd tot hoogleraar Internationaal Publiekrecht

Het College van bestuur van de Open Universiteit heeft mr. G.I. (Gleider) Hernández per 1 …