Home Limburg Brunssum Gestolen auto's aangetroffen in bedrijfspand in Brunssum

Gestolen auto's aangetroffen in bedrijfspand in Brunssum

De politie heeft vrijdag tijdens een onderzoek in bedrijfspand aan het Haefland in Brunssum een aantal gestolen auto’s en onderdelen aangetroffen. Naar aanleiding van informatie over een gestolen auto heeft de politie op vrijdagavond 5 april een onderzoek ingesteld in een garage aan Haefland. In de garage werden gestolen auto’s en diverse auto-onderdelen zoals motorblokken, assen, portieren aangetroffen en in beslag genomen. De politie doet onderzoek naar de herkomst van de aangetroffen onderdelen en zal verder onderzoek verrichten naar de eigenaar en huurder van de garage. Er zijn geen aanhoudingen verricht.

Laad meer Brunssum

Geef een reactie

Bekijk ook

Gleider Hernández benoemd tot hoogleraar Internationaal Publiekrecht

Het College van bestuur van de Open Universiteit heeft mr. G.I. (Gleider) Hernández per 1 …