Home Limburg Brunssum Man beroofd van tas, beurs en scooter

Man beroofd van tas, beurs en scooter

Een 47-jarige man uit Brunssum is donderdag in Heerlen van zijn bromscooter en persoonlijke spullen beroofd. Het slachtoffer was op zijn scooter rond 17.30 uur op weg vanuit Brunssum naar Heerlen. Op de Cronjéstraat passeerde hem een snorfiets waarop twee mannen zaten. Het tweetal stuurde steeds dichter naar de scooterrijder toe en dwongen hem uiteindelijk te stoppen. De twee bedreigde de man uit Brunssum met een mes en gaven hem een duw. Daardoor viel hij met zijn scooter om. Het duo eiste zijn beurs en zijn tas. Met hun buit, inclusief de scooter van het slachtoffer gingen ze er vandoor. Het tweetal, de één op de scooter en de ander op de snorfiets, vluchtte via de Passartweg.

Laad meer Brunssum

Geef een reactie

Bekijk ook

Gleider Hernández benoemd tot hoogleraar Internationaal Publiekrecht

Het College van bestuur van de Open Universiteit heeft mr. G.I. (Gleider) Hernández per 1 …