Home Limburg Heerlen Twee aanhoudingen na overval op buurtwinkel

Twee aanhoudingen na overval op buurtwinkel

De politie heeft maandagavond na de overval op een buurtwinkel aan de Hommerterweg twee personen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij die overval. Bij de overval op de buurtwinkel is geen buit gemaakt.

Vanuit de meldkamer werd een Burgernetbericht verzonden met daarin een signalement van de twee daders. Vervolgens kwam er een tip binnen over twee jongens die voldeden aan het signalement. Het duo is in de omgeving van de Hommerterweg aangehouden. Beide verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau en zitten vast.

Laad meer Heerlen

Geef een reactie

Bekijk ook

Gleider Hernández benoemd tot hoogleraar Internationaal Publiekrecht

Het College van bestuur van de Open Universiteit heeft mr. G.I. (Gleider) Hernández per 1 …