Home Limburg Venlo – Politie stelt onderzoek naar schietincident

Venlo – Politie stelt onderzoek naar schietincident

De politie stelt een onderzoek in naar een schietincident dat donderdagmiddag plaatsvond op de Brahmsstraat. Een 33 jarige man gewond in zijn been nadat de politie op hem moest schieten. De man is naar het ziekenhuis gebracht en aangehouden.

Iets na 16 uur kwam er een melding bij de politie binnen van een verdachte situatie. Agenten die ter plaatse kwamen zagen de verdachte en wisten dat hij werd gezocht omdat hij gesignaleerd stond. Een agent heeft moeten schieten bij de aanhouding. De rijksrecherche onderzoekt het gebruik van het vuurwapen, dat is in zo’n situatie altijd protocol. Ook stellen zij onderzoek in naar de reden van schieten. Forensische Opsporing van een andere eenheid stelt onderzoek in. Dit in het kader van de objectiviteit.
Meer informatie kan er op dit moment niet worden gegeven.

Laad meer Limburg
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Noord-Limburg – Acht aanhoudingen bij internationale criminaliteitscontroles

Op twee locaties in Venlo vonden woensdag tussen 15.30 en 22.00 uur grote criminaliteitsco…