Home Limburg Venlo – Overval op hotel in Venlo

Venlo – Overval op hotel in Venlo

Op de Bovenste Molenweg in Venlo heeft vanavond een overval plaatsgevonden op een hotel. Er raakte niemand gewond.

Rond 19:30 uur is er een melding binnengekomen van een overal. Een persoon, volledig gekleed in het zwart en zijn gedicht bedekt met een mondkapje bedreigde het personeel met een wapen. Met een onbekend geldbedrag is de verdachte vervolgens op de vlucht geslagen. In de omgeving van de Bovenste Molenweg heeft de politie gezocht naar de verdachte. De politie doet op dit moment buurtonderzoek en bekijkt camerabeelden. Het onderzoek loopt.

Laad meer Limburg
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Venlo – Politie stelt onderzoek naar schietincident

De politie stelt een onderzoek in naar een schietincident dat donderdagmiddag plaatsvond o…