Home Limburg Venlo – Tweede gewonde bij schietincident

Venlo – Tweede gewonde bij schietincident

Bij het schietincident op het parkeerterrein aan het Sint Hubertusplein raakte een 41-jarige man uit Venlo gewond. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Een tweede slachtoffer, een 38-jarige man uit Venlo, heeft zich zelf in het ziekenhuis gemeld voor medische hulp.

De politie heeft in de zaak nog geen aanhoudingen verricht. Er heeft op de plaats van het incident door forensische opsporing een uitgebreid sporenonderzoek plaatsgevonden. Ook is gestart met een buurtonderzoek waarin ook de mogelijk beschikbare camerabeelden worden meegenomen. De politie wil graag in contact komen met mensen die iets hebben gehoord of gezien of wellicht beelden hebben voor de politie die relevant kunnen zijn voor het onderzoek. Beeldmateriaal kan worden gedeeld via politie.nl/upload.

Laad meer Limburg
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Noord-Limburg – Acht aanhoudingen bij internationale criminaliteitscontroles

Op twee locaties in Venlo vonden woensdag tussen 15.30 en 22.00 uur grote criminaliteitsco…