Home Limburg Venlo – Gezocht – Gewapende overval – Van Postelstraat – Venlo

Venlo – Gezocht – Gewapende overval – Van Postelstraat – Venlo

Op zaterdag 17 december 2022 vond er tussen 20:05 uur en 20:08 uur bij een supermarkt gelegen aan de Van Postelstraat 120 in Venlo een gewapende overval plaats. Door een onbekend persoon werd onder bedreiging van een vuurwapen een geldbedrag weggenomen.

Op camerabeelden is te zien hoe de verdachte de winkel binnengaat. Vervolgens heeft de verdachte het personeel onder dreiging van een vuurwapen de kassalade laten leegmaken. Hij is met een geldbedrag gevlucht over de Bisschop Hoensbroeckstraat, in de richting van de Veldenseweg of de Hogeweg.

De verdachte – vermoedelijk een man van ongeveer 1.80 meter lang – was geheel in het zwart gekleed. Hij droeg gezichtsbedekking en handschoenen. De jas die de verdachte aan had, was zwart en gewatteerd met een capuchon en lichtkleurige drukknoppen (vermoedelijk metaal) op de jaszakken. De verdachte droeg daarbij zwarte sportschoenen met een witte streep.

Herkent u deze persoon? Of heeft u meer informatie over de dader van deze gewapende overval? Laat het ons weten.

Laad meer Limburg
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Noord-Limburg – Acht aanhoudingen bij internationale criminaliteitscontroles

Op twee locaties in Venlo vonden woensdag tussen 15.30 en 22.00 uur grote criminaliteitsco…