Home Limburg Venlo – Alles weer veilig rondom aangetroffen auto Venlo

Venlo – Alles weer veilig rondom aangetroffen auto Venlo

De situatie rondom de aangetroffen auto in de Gebroeders Wienerstraat is inmiddels weer veilig.

Nadat de EOD onderzoek heeft gedaan in de auto werd er een pakketje met een ontstekingsmechanisme aangetroffen. Dat is korte tijd later tot ontploffing gebracht. De geevacueerde bewoners die werden opgevangen in een nabijgelegen tuincentrum kunnen weer terug naar hun woningen. De betreffende auto wordt opgesleept en meegenomen voor nader onderzoek.
Maandagmorgen trof de politie een auto aan die vermoedelijk is betrokken bij een plofkraak in Duitsland. De omgeving werd ruim afgezet in afwachting van de Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD).

Laad meer Limburg
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Noord-Limburg – Acht aanhoudingen bij internationale criminaliteitscontroles

Op twee locaties in Venlo vonden woensdag tussen 15.30 en 22.00 uur grote criminaliteitsco…