Home Limburg Blerick – Twee aanhoudingen na melding steekincident

Blerick – Twee aanhoudingen na melding steekincident

Op 1e Pinksterdag rond 20.30 uur ontving de politie een melding van een steekincident in de Egelantierstraat. Bij het incident waren drie mannen betrokken. Twee mannen zijn met snijwonden naar het ziekenhuis gebracht en twee van de drie zijn aangehouden.

Bij aankomst troffen de agenten op straat een man met snijwonden en een mes in zijn handen. Deze man is aangehouden en per ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling. In de woning trof de politie een tweede man met diverse snijwonden. Ook deze man is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Een derde betrokkene was te voet gevlucht. Hij is op de Boekenderstraat aangehouden. Deze man was niet gewond.

Op dit moment is nog onduidelijk wat de aanleiding voor het steekincident was. Ook de leeftijden van de bewoners zijn nu nog niet bekend. De politie onderzoekt de zaak.

Laad meer Limburg
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Noord-Limburg – Acht aanhoudingen bij internationale criminaliteitscontroles

Op twee locaties in Venlo vonden woensdag tussen 15.30 en 22.00 uur grote criminaliteitsco…