Home Limburg Beesel – Blerick – Identiteit “Opa Koos” bekend

Beesel – Blerick – Identiteit “Opa Koos” bekend

De politie kent de identiteit van enkele jongens rond de 15 jaar die verantwoordelijk zijn voor de verdachte telefoontjes die enkele basisscholen gisteren van hen ontvingen.

Ze deden zich aan de telefoon voor als “Opa Koos” en vroegen aan de leerkrachten om  een bepaalde leerling naar buiten te sturen want die zou meegaan naar de tandarts. De leerkrachten vertrouwden de situatie niet en uiteindelijk werd de politie in kennis gesteld. De jongeren wilden hiermee een grap uithalen maar waren ze zich kennelijk niet bewust dat ze hiermee onrust veroorzaakten op de scholen en bij de ouders. Er is niemand aangehouden, er is wel een jongen verhoord. Met de andere jongens wordt nog gesproken. Het onderzoek wordt voortgezet.

Laad meer Limburg
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Noord-Limburg – Acht aanhoudingen bij internationale criminaliteitscontroles

Op twee locaties in Venlo vonden woensdag tussen 15.30 en 22.00 uur grote criminaliteitsco…