Home Limburg Venlo – Verdachte aangehouden voor inrijden op motoragent

Venlo – Verdachte aangehouden voor inrijden op motoragent

De politie heeft donderdag een 21-jarige man uit Meterik aangehouden die ervan verdacht wordt op oudejaarsdag op een motoragent zou zijn ingereden.

Naar aanleiding van het onderzoek kwam de politie de verdachte gisteren op het spoor. Toen agenten hem wilden aanhouden, probeerde de man er opnieuw vandoor te gaan. De verdachte kon worden achterhaald en heeft zich vervolgens verzet bij zijn aanhouding.

Op oudejaarsdag rond 17.30 uur reed de bestuurder met zijn personenauto op de Professor Gelissensingel bij een controle op de motoragent in. De motorrijder kwam daarbij ten val en belandde deels onder de motor. De auto ging er hierna meteen vandoor.

Laad meer Limburg
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Venlo – Man overleden na aanrijding

Op woensdag 21 december heeft er in Venlo een aanrijding plaatsgevonden tussen een scooter…