Home Limburg Venlo – Politie zoekt man die op agent inreed

Venlo – Politie zoekt man die op agent inreed

De politie is op zoek naar de bestuurder van een personenauto die bij een controle op de Professor Gelissensingel op een motoragent was ingereden. De motorrijder kwam daarbij ten val en belandde deels onder de motor.

De auto ging er hierna meteen vandoor. Op dit moment is de politie nog steeds op zoek naar de bestuurder van de zwarte personenauto waarmee hij op de agent was ingereden. Ook wil de politie graag in contact komen met de bestuurder van een andere auto die vlak achter de motor stond op het moment van de voorval. Mogelijk kan hij of zij de politie helpen met het verdere onderzoek.

Laad meer Limburg
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Blerick – Politie zoekt getuigen van belaging van een jonge vrouw in Blerick

Op zaterdag 18 maart omstreeks 01:48 uur is op de Meulenveldlaan in Blerick een jonge vrou…