Home Limburg Venlo – Man overvallen in woning

Venlo – Man overvallen in woning

Een man is in de nacht van zaterdag op zondag rond 00.30 uur overvallen zijn woning aan de Sloot. Twee personen bedreigden de bewoner met een wapen, en gingen er met een geldbedrag vandoor.

Na de overval belde de man de politie en gaf aan dat minstens twee personen zijn woning waren binnengekomen en hem hadden bedreigd met een vuurwapen. De man gaf geld af aan de overvallers, die er vervolgens richting de Emmastraat vandoor gingen. Het is op dit moment niet bekend hoe de overvallers zich toegang tot de woning hebben verschaft. De bewoner raakte niet gewond bij de overval.

De verdachten zouden twee personen zijn die in het donker gekleed waren. Beide personen zijn vermoedelijk rond de 1.80 – 1.85 meter lang, en rond de 30 jaar oud. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

Laad meer Limburg
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Venlo – Man overleden na aanrijding

Op woensdag 21 december heeft er in Venlo een aanrijding plaatsgevonden tussen een scooter…