Home Limburg Blerick – Politie onderzoekt gewapende overval op supermarkt

Blerick – Politie onderzoekt gewapende overval op supermarkt

Maandavond rond 19.00 uur wer d een supermarkt aan het Laurentiusplein in Blerick overvallen. De overvaller droeg een bivakmuts en bedreigde het personeel met een mes. Hij deed vervolgens een greep uit de kassa en vluchtte in eerste instantie te voet weg. Vermoedelijk is hij op de parkeerplaats in een donkere auto gestapt en weggereden richting de Maasbresestraat.

Bij de overval raakte niemand gewond. De politie is gestart met een onderzoek en komt graag in contact met mensen die informatie hebben over de overvaller, of mensen die de man mogelijk hebben zien rijden. Ook wanneer u rond 19.00 uur iets opvallends heeft gezien in de buurt van het Laurentiusplein, wil de politie dat graag weten. De politie is bereikbaar via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Er is ook een bericht via burgernet verstuurd.

Laad meer Limburg
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Venlo – Man overleden na aanrijding

Op woensdag 21 december heeft er in Venlo een aanrijding plaatsgevonden tussen een scooter…