Home Limburg Blerick – Minderjarige aangehouden met XTC tabletten

Blerick – Minderjarige aangehouden met XTC tabletten

In de Klingerberg in Blerick is maandag een 16-jarige jongen door de politie aangehouden. De jongen had een aantal XTC-tabletten bij zich.

Samen met de wijkagent surveilleerden de agenten van Pandora in de wijk. Zij controleerden de 16-jarige Blerickenaar. Nadat bleek dat hij XTC-pillen in zijn bezit had is hij aangehouden en via ZSM wordt de zaak afgehandeld.

Pandora, van onrust naar rust in de wijk!
De aanhouding valt binnen de aanpak van Pandora. Pandora is de wijkgerichte aanpak waarbij de politie, gemeente Venlo, het Openbaar Ministerie en de Belastingdienst nauw samenwerkt om de veiligheid en de leefbaarheid in de wijk te vergroten. Criminaliteit moet een halt worden toegeroepen. Het leven in de wijk moet voor de wijkbewoners aangenamer, leuker en veiliger worden. Van onrust naar rust in de wijk! Pandora richt zich op meerdere wijken in de gemeente Venlo. Op dit moment ligt de focus op Blerick en in het bijzonder op het Vastenavondkamp.

 

 

Laad meer Limburg
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Venlo – Man overleden na aanrijding

Op woensdag 21 december heeft er in Venlo een aanrijding plaatsgevonden tussen een scooter…