Home Limburg Venlo – Blerick – Twee aanhoudingen bij Pandora-actie in Venlo en Blerick

Venlo – Blerick – Twee aanhoudingen bij Pandora-actie in Venlo en Blerick

Bij een controle van het project Pandora heeft de politie maandagmiddag 11 november twee aanhoudingen verricht en er is een auto in beslaggenomen. Op twee adressen in het Vastenavondkamp is huiszoeking verricht. In totaal is bij de actie 0,8 kg hennep in beslaggenomen.

In Venlo-Noord is maandagmiddag een 28-jarige Blerickenaar gecontroleerd op verdenking van het in bezit hebben van en handel in verdovende middelen. De man had een handelshoeveelheid hennep bij zich. Hij is aangehouden en zijn auto is in beslag genomen. Later op de middag heeft de politie in het Vastenavondkamp op twee adressen huiszoekingen verricht. In een van de woningen werd een grote hoeveelheid hennep aangetroffen. De bewoner van deze woning is aangehouden op verdenking van bezit en handel van verdovende middelen.

Pandora, van onrust naar rust in de wijk!
De aanhoudingen komen voort vanuit Pandora. Pandora is de wijkgerichte aanpak waarbij de politie, gemeente Venlo, het Openbaar Ministerie en de Belastingdienst nauw samenwerkt om de veiligheid en de leefbaarheid in de wijk te vergroten. Criminaliteit moet een halt worden toegeroepen. Het leven in de wijk moet voor de wijkbewoners aangenamer, leuker en veiliger worden. Van onrust naar rust in de wijk! Pandora richt zich op meerdere wijken in de gemeente Venlo. Op dit moment ligt de focus op Blerick en in het bijzonder op het Vastenavondkamp.

Laad meer Limburg
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Venlo – Verdachte steekincident aangehouden

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag in Venlo een man aangehouden op verden…