Home Limburg Venlo – Gewapende woningoverval

Venlo – Gewapende woningoverval

De politie is voor haar onderzoek op zoek naar getuigen van een gewapende overval op een woning aan de Straelseweg op donderdagmorgen. Bij de overval raakten de twee bewoners licht gewond.

Twee gemaskerde mannen dringen rond 03.00 uur de woning binnen en bedreigen de twee bewoners onder meer met een mes. Het tweetal weet te ontkomen en maakt daarbij een nog onbekend geldbedrag buit. De man en de vrouw raken bij de overval licht gewond maar hoeven zich niet onder doktersbehandeling te stellen. De politie is een onderzoek gestart in en rond de woning. Zij is op zoek naar getuigen en vraagt hen contact met haar op te nemen via het algemeen telefoonnummer 0900-8844. Ook kan geheel anoniem worden getipt bij M. via 0800-7000.

Laad meer Limburg
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tegelen – Man aangehouden voor poging overval winkel

De politie is naar aanleiding van onderzoek op het spoor gekomen van een verdachte die af…