Home Limburg Belfeld – Politie gestart met buurtonderzoek na inbraak/overval op woning

Belfeld – Politie gestart met buurtonderzoek na inbraak/overval op woning

De politie is bezig met sporenonderzoek en buurtonderzoek na de inbraakpoging cq overval op de woning in aan de Pronkhof in Belfeld. De inbreker is de woning binnen gekomen nadat hij het sleutelkastje forceerde.

De bewoonster lag rond 4.40 uur in bed toen ze werd verrast door een onbekende die naast haar bed stond. Ze werd door haar overvaller belaagd en liep daarbij diverse kneuzingen op. Ambulancepersoneel heeft de vrouw ter plekke medisch onderzocht. Op dit moment is niet bekend wat er is buitgemaakt.

Getuigenoproep
Heeft u iets gezien of gehoord dat mogelijk met deze inbraak cq overval te maken kan hebben? Geef uw informatie door aan de politie via het telefoonnummer 0900-8844. Anoniem kan ook via M. (Meld Misdaad Anoniem) 0800-7000.

Laad meer Limburg
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Belfeld – Getuigen mishandeling gezocht

De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling die vrijdagmiddag op de Patersweg…