Home Limburg Blerick – Aanhouding verdachte in onderzoek dodelijke schietincident

Blerick – Aanhouding verdachte in onderzoek dodelijke schietincident

Een 28-jarige man uit Rotterdam is woensdag in die plaats aangehouden in het onderzoek naar de dodelijke schietincident in de nacht van maandag 21 op dinsdag 22 augustus 2017 aan de Klingerbergsingel in Blerick.

De recherche verdenkt de verdachte ervan betrokken te zijn bij de diefstal van de grijskleurige Volkswagen Caddy, die is gebruikt bij het schietincident waarbij de 44-jarige Kemal Zengin om het leven kwam. De verdachte zal door rechercheurs worden gehoord. Meer aanhoudingen in het lopende onderzoek worden niet uitgesloten.

Laad meer Limburg
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Venlo – Politie kijkt nog altijd uit naar verdachte brandstichting

Dinsdagmiddag werd er brand gesticht in een appartement aan de Brahmsstraat. De politie ki…