Home Limburg Venlo – Woning Venlo beschoten

Venlo – Woning Venlo beschoten

In de nacht van zaterdag op zondag kreeg de politie de melding van schoten in de Eendenstraat in Venlo. Uit onderzoek bleek dat er op een woning in die straat geschoten was. Er is niemand gewond geraakt.

De politie is gestart met het buurtonderzoek en komt graag in contact met getuigen die iets hebben gezien of gehoord. De melding van de schoten kwam om 4.40 uur bij de politie binnen. Heeft u camerabeelden met informatie of tips die de politie mogelijk kan gebruiken in het onderzoek, maak dan gebruik van het formulier onder dit bericht.

Laad meer Limburg
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Blerick – Drie aanhoudingen na vondst drugs in woning

De politie heeft maandagavond drie personen aangehouden na het aantreffen van een grote ho…