Home Limburg Venlo – Politie zoekt getuigen van ongeval letsel

Venlo – Politie zoekt getuigen van ongeval letsel

De politie zoekt getuigen van een ongeval dat woensdagochtend plaatsvond op de Baarlosestraat in Venlo. Hierbij raakte een bestuurder gewond.

Rond 6.40 uur kwam er een melding binnen dat er een auto tegen een boom was gereden. Het is onbekend of het om een eenzijdig ongeval gaat of dat er mogelijk een ander voertuig bij betrokken was. De bestuurder raakte bekneld en is door de brandweer uit de auto bevrijd. Doordat er een traumahelikopter werd opgeroepen werd de Napoleonsweg Noord enige tijd afgesloten. Het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Om duidelijk te krijgen wat er gebeurd is, zoekt de politie getuigen. U kunt contact opnemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

 

2018185554

Laad meer Limburg
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Venlo – Vrouw overleden na verkeersongeval

Een 70-jarige vrouw uit Venlo is dinsdag overleden, nadat zij eerder die dag als fietser b…