Home Limburg Jos B aangehouden in Spanje

Jos B aangehouden in Spanje

De 55-jarige Jos B die verdacht wordt van betrokkenheid bij de dood van Nicky Verstappen is zondagmiddag in Spanje aangehouden. Hij zit vast in een Spaanse politiecel en zal op termijn worden overgeleverd aan Nederland.

De politie kwam de verdachte op het spoor na een tip van een getuige. Deze getuige gaf aan dat hij de man herkende aan de hand van de foto’s die afgelopen woensdag op de persconferentie zijn getoond en de mediaberichten van de afgelopen dagen.

Door goede en snelle samenwerking met de Spaanse politie kon de man vanmiddag worden aangehouden.

Laad meer Limburg
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Venlo – Dodelijk verkeersongeval

Bij het verkeersongeval op de Marco Poloweg is een vrouw overleden. Bij een verkeersongeva…