Home Limburg Tegelen – Man gewond bij steekincident

Tegelen – Man gewond bij steekincident

Een 33-jarige man uit Tegelen is gewond geraakt bij een steekincident op donderdagavond rond 22.50 uur op de Venloseweg.

De man zou naar aanleiding van een ruzie zijn bedreigd door drie mannen. Hierdoor ontstond een vechtpartij waarbij is ingestoken op het slachtoffer. De drie verdachten zijn gevlucht in met een auto in de richting van Tegelen. Het slachtoffer heeft zich aan zijn verwondingen laten behandelen in het ziekenhuis. Uit politieonderzoek is gebleken dat het gaat om een incident in de relationele sfeer. Over de relatie tussen het slachtoffer en de verdachten worden geen mededelingen gedaan. De politie heeft nog niemand aangehouden.

Laad meer Limburg
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Hoogeveen – Aanhouding na oplichting met verkoop auto’s

Recent werden via Marktplaats gebruikte auto’s voor relatief weinig geld te koop aangebode…