Home Limburg Venlo – Twee gewonden bij steek/schietincident in Venlo

Venlo – Twee gewonden bij steek/schietincident in Venlo

Bij een uit de hand gelopen burenconflict zijn maandagavond twee mannen gewond geraakt. Beide mannen zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt de toedracht. Direct na het incident zijn door de politie twee personen aangehouden op verdenking van betrokkenheid.

Rond 20.30 uur kreeg de politie de melding van een steekincident in de Pieter Breughelstraat. Een conflict tussen buren liep van een ruzie op straat uit in een steekincident waarbij de ene buur de andere buur verwondde met een mes. Het slachtoffer kwam vervolgens met een wapen naar buiten en loste een schot. Daarbij raakte de andere buurman gewond. Beide mannen zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De gealarmeerde traumahelikopter is niet ingezet om slachtoffers te vervoeren. De politie is direct gestart met een onderzoek. Een vrouwelijke bewoonster en een jongen zijn op verdenking van betrokkenheid aangehouden en naar het politiebureau gebracht.

Laad meer Limburg
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Blerick – Drie aanhoudingen na vondst drugs in woning

De politie heeft maandagavond drie personen aangehouden na het aantreffen van een grote ho…