Home Limburg Tegelen – Meisje ernstig gewond bij verkeersongeval

Tegelen – Meisje ernstig gewond bij verkeersongeval

Een 12-jarig meisje is donderdagmorgen 7 juni ernstig gewond geraakt bij een verkeersongeval. Ze kwam met haar fiets in aanrijding met een personenauto. Een traumahelikopter bracht het ernstig gewonde meisje naar het Radboudziekenhuis in Nijmegen. 2018084912

Rond 8 uur fietste het meisje over de Geldersebaan richting Venlo. Op het moment dat zij linksaf wilde slaan de Nolensstraat in, kwam zij in aanrijding met de auto, die in tegenovergestelde richting over de Geldersebaan reed. De auto werd bestuurd door een 65-jarige vrouw uit Tegelen. 

Laad meer Limburg
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Venlo – Politie zoekt slachtoffers oplichter

Tegelen – Een 40-jarige man uit Tegelen is door de politie opgepakt. Hij wordt verda…