Home Limburg Venlo – Man overleden bij bedrijfsongeval

Venlo – Man overleden bij bedrijfsongeval

Een man is dinsdagmiddag overleden bij een bedrijfsongeval op de Tjalkkade.

Het ongeval gebeurde rond 14.30 uur bij een staalbedrijf. Tijdens het verplaatsen van een stapel materialen is de stapel omgevallen en het slachtoffer raakte hierdoor bekneld. Alle hulpdiensten werden opgeroepen, net als een traumahelikopter. Het slachtoffer overleed korte tijd later. Hulpdiensten zijn bezig met het bergen van het lichaam en de arbeidsinspectie stelt verder onderzoek in naar het bedrijfsongeval. Personalia van het slachtoffer zijn nu nog niet bekend.

Laad meer Limburg
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Blerick – Brand recyclingbedrijf Blerick waarschijnlijk aangestoken

De politie gaat ervan uit dat de brand die woedde bij een recyclingbedrijf op de James Coo…