Home Limburg Heerlen Hoensbroek – Zeecontainers en opleggers ingericht als hennepkwekerij

Hoensbroek – Zeecontainers en opleggers ingericht als hennepkwekerij

Naar aanleiding van een melding van een mogelijke brand zondagmiddag heeft de politie in een loods aan de Handelsstraat meerdere hennepkwekerijen aangetroffen in speciaal ingerichte vrachtwagenopleggers en zeecontainers.

Het gaat in totaal om vijf vrachtwagenopleggers die op professionele wijze zijn ingericht als hennepkwekerij. Vier van deze opleggers stonden vol met hennepplanten. Een eerste schatting wijst op ongeveer 500 hennepplanten per oplegger. Daarnaast werden er ook vier grote zeecontainers aangetroffen die eveneens waren ingericht als kwekerij en voorzien van hennepplanten. Daarin staan circa 240 hennepplanten per zeecontainer, zo blijkt uit een eerste ruwe schatting. Na onderzoek worden alle hennepplanten en aangetroffen apparatuur geruimd.
 

Laad meer Heerlen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Limburgs Museum ontvangt miljoenste bezoeker

Op 1 december passeerde het Limburgs Museum in Venlo een magische grens: sinds de opening …