Home Limburg Venlo – Overvaller slijterij door agenten met hulp van burger aangehouden

Venlo – Overvaller slijterij door agenten met hulp van burger aangehouden

Een overvaller die een slijterij aan het Gelreplein heeft overvallen woensdagmiddag is mede door de hulp van een alerte burger aangehouden.

De 18-jarige man uit Made kwam rond 15.00 uur de winkel binnen en bedreigde met een mes het aanwezige personeel. Vervolgens deed hij een greep in de kassa en ging er vandoor. Door een alerte getuige werd snel duidelijk in welke richting de verdachte was gevlucht. Gealarmeerde agenten hebben daarop direct de achtervolging ingezet, waarna de overvaller kon worden achterhaald en aangehouden Het geld dat de verdachte had buitgemaakt en het wapen dat hij heeft gebruikt zijn ook in beslag genomen.

Laad meer Limburg
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Venlo – Man gewond bij schietincident

De politie stelt een onderzoek in naar een schietincident in een woning aan de Van Speycks…