Home Limburg Venlo – Politie zoekt getuigen van incident Venlo

Venlo – Politie zoekt getuigen van incident Venlo

De politie roept getuigen op die meer informatie of misschien beeldmateriaal hebben van een aanhouding van een man vrijdagmiddag in Venlo om zich te melden. De politie heeft gisteren tot in de loop van de avond onderzoek gedaan op de Anne Frankstraat en de directe omgeving hiervan.

Uit onderzoek is gebleken dat de 25-jarige man uit Venlo een rechtelijke machtiging opgelegd had gekregen voor een verplichte opname bij een instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Hieraan onttrok hij zich vrijdagmiddag en bedreigde met een mes aanwezig personeel van de instelling met een mes. De man ging er te voet vandoor richting Tegelseweg. Agenten konden hem op de Anne Frankstraat achterhalen. De man weigerde mee te werken aan zijn aanhouding, waarna er enkele waarschuwingsschoten zijn gelost. Met een gericht schot op zijn been kon de verdachte uiteindelijk worden aangehouden. Na medische behandeling in het ziekenhuis is de verdachte alsnog verplicht opgenomen in een instelling voor geestelijke gezondheidszorg. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Laad meer Limburg
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Blerick – Brand recyclingbedrijf Blerick waarschijnlijk aangestoken

De politie gaat ervan uit dat de brand die woedde bij een recyclingbedrijf op de James Coo…