Home Limburg Belfeld – Uitbater cafetaria mishandeld door overvallers

Belfeld – Uitbater cafetaria mishandeld door overvallers

De uitbater van een cafetaria aan de Kerkstraat in Belfeld is donderdagavond mishandeld door twee mannen toen zij een overval op zijn zaak pleegden. De man raakte daarbij gewond aan zijn hoofd en moest voor behandeling naar het ziekenhuis worden vervoerd.

Rond 21:45 uur liepen twee gemaskerde mannen de zaak in en bedreigden de man met een vuurwapen. Zij deden een greep in de kassa, waarbij de uitbater hen probeerde tegen te houden. Daarop werd hij diverse malen op zijn hoofd geslagen. De twee daders gingen er in de richting van de Irenestraat vandoor. Zij droegen donkere kleding.

Laad meer Limburg
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Blerick – Brand recyclingbedrijf Blerick waarschijnlijk aangestoken

De politie gaat ervan uit dat de brand die woedde bij een recyclingbedrijf op de James Coo…