Home Limburg Velden – Twee arrestaties na aantreffen drugslab

Velden – Twee arrestaties na aantreffen drugslab

De politie heeft woensdagavond rond 23.00 uur een drugslab ontdekt in een loods in Schandelo. Daarbij zijn twee aanhoudingen verricht. Het gaat om een groot laboratorium dat volledig was ingericht voor de productie van amfetamine.

Het laboratorium wordt vandaag in kaart gebracht door experts van de Landelijke Faceiliteit Ontmantelen (LFO) en ontmanteld. De politie sluit meer aanhoudingen niet uit in deze zaak. Tijdens het onderzoek werd afgelopen nacht een helikopter ingezet om overzicht te houden vanuit de lucht.

Laad meer Limburg
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Limburg – Verborgen cocaïne in auto aangetroffen

Experts van de douane Amsterdam hebben op speciaal verzoek van het Team Ondermijning in Li…