Home Limburg Heerlen Heerlen – Schietincident: geen gewonden

Heerlen – Schietincident: geen gewonden

De politie onderzoekt een schietincident dat donderdagavond plaatsvond op de Oude Brunssummerweg. Rond 19.30 uur werd iemand beschoten waarna de schutter er te voet vandoor ging richting de Varenbeek. Niemand raakte gewond.

De recherche stelt een onderzoek in om te achterhalen wie hiervoor verantwoordelijk is en wat het motief is geweest. Mogelijk zijn er mensen die iets hebben gezien of meer weten over dit misdrijf. De politie vraagt hen om contact op te nemen via het online tipformulier of te bellen via 0900-8844. Tips zijn ook anoniem welkom via 0800-7000.

Laad meer Heerlen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Een zonnig weekend in Parkstad Heerlen bij Park City Live 2018

Met de zon hoog aan de hemel en een temperatuur van 30 graden celsius, werd in Heerlen wee…