Home Limburg Blerick – Politie zoekt getuigen in onderzoek schietpartij

Blerick – Politie zoekt getuigen in onderzoek schietpartij

In het onderzoek naar de gebeurtenissen rond een schietpartij vrijdagmiddag om ca 16.20 uur in een pand aan de Sint Willebrordstraat in Blerick (Venlo) zoekt de politie getuigen.

Er zijn twee personen als verdachten aangehouden: een 50-jarige man uit Venlo en een tweede man die nog onder medische behandeling is gezien de verwondingen die hij heeft opgelopen (identiteitsgegevens nog niet bekend). Mensen die vrijdagmiddag 20 oktober rond 16.20 uur op of nabij de Sint Willebrordstraat  iets verdachts hebben gezien dat mogelijk verband kan hebben met deze zaak of mensen die op een andere manier informatie hebben over deze zaak worden dringend verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Ze kunnen ook gebruikmaken van Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

BVH 2017169190

Laad meer Limburg
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Limburg – Verborgen cocaïne in auto aangetroffen

Experts van de douane Amsterdam hebben op speciaal verzoek van het Team Ondermijning in Li…