Home Limburg Blerick – Gewonde bij mogelijk schietincident

Blerick – Gewonde bij mogelijk schietincident

Bij een mogelijk schietincident in een woning boven een bedrijf aan de Sint Willebrordstraat is vermoedelijk een persoon gewond geraakt. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft de omgeving van het pand afgezet.

Vrijdag rond 16.25 uur kwam de melding binnen dat er sprake was van een mogelijk schietincident. De politie bereid zich op dit moment voor om het pand binnen te gaan. Het arrestatieteam is opgeroepen om in het pand te bekijken of er sprake is van meer slachtoffers maar ook of er nog verdachten aanwezig zijn. Er zijn op dit moment nog geen aanhoudingen verricht. Er is een politiehelikopter is ingezet in verband met dit incident. De stadsbrug is in het kader van de veiligheid voor alle verkeer afgesloten. Het verkeer kan omrijden via de Zuiderbrug. Het is op dit moment nog niet duidelijk hoelang de stadsbrug blijft afgesloten. 

Laad meer Limburg
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Limburg – Verborgen cocaïne in auto aangetroffen

Experts van de douane Amsterdam hebben op speciaal verzoek van het Team Ondermijning in Li…