Home Limburg Jasper Schmitz uit Roermond opnieuw FNBB Benelux Natural Fitnessmodel Champion

Jasper Schmitz uit Roermond opnieuw FNBB Benelux Natural Fitnessmodel Champion

Jasper Schmitz uit Roermond is afgelopen zondag voor de tweede maal FNBB Natural Fitnessmodel Champion geworden in Genk. De FNBB Benelux Championships is een Fitness en bodybuilding wedstrijd onder auspicien van WADA – world anti doping agency. De wedstrijd vond plaats in cultuurcentrum C-Mine in Genk. Waar jaarlijks de FNBB Benelux Championships worden georganiseerd.

Een van de grootste en meest populaire klasse is de Fitnessmodel categorie. Een categorie waar atleten worden gejureerd door een vakjury op een esthetisch gespierd lichaam met de juiste verhoudingen en model looks.

Vorig jaar was  de 2,02 meter lange Jasper Schmitz, getraind door Ciro Credendino de kampioen.

Na een lange dag wist Jasper Schmitz overtuigend opnieuw zijn klasse te winnen, waarnaar hij voor de overall Fitnessmodel titel mocht meedoen. Na een mooie strijd tussen de andere klasse wedstrijd werd Jasper Schmitz onder luid gejuich en aanmoedigende kreten van familie en vrienden, door de jury uitgeroepen tot Overall Fitnessmodel kampioen.

Jasper Schmitz verdiend met zijn overwinning ook een sponsor contract bij de Italiaanse leverancier van voedingssupplementen Syform.

Toen Jasper Schmitz gevraagd werd wat zijn geheim is, antwoordde hij: “Er is geen geheim en dat is het geheim, hard werken en het hele jaar streng diëten is ervoor nodig. Wanneer vrienden een ijsje op het strand eten heb ik een shake van babyvoeding en een blikje tonijn bij me”.

Laad meer Limburg
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Een zonnig weekend in Parkstad Heerlen bij Park City Live 2018

Met de zon hoog aan de hemel en een temperatuur van 30 graden celsius, werd in Heerlen wee…