Home Limburg Tegelen – Twee aanhoudingen na diefstal uit kleedlokaal

Tegelen – Twee aanhoudingen na diefstal uit kleedlokaal

Het onderzoek naar de diefstal uit een kleedkamer van een sportcomplex aan de Bakenbosweg in Tegelen heeft tot twee aanhoudingen geleid. Maandagmiddag werd een 20-jarige man uit Tegelen aangehouden en maandagavond een 20-jarige man uit Venlo.

De afgelopen week kreeg de politie diverse aangiftes binnen van gedupeerden. Uit de kleedruimte is een zestal telefoons ontvreemd. Het onderzoek leidde tot de aanhouding van beide verdachten. Op dit moment richt het onderzoek zich op het traceren van de buit. Naast telefoons is er een geldbedrag, een horloge en een jas buitgemaakt. 

BVH 2017155657

Laad meer Limburg
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zuid-Oost Brabant, Noord-Limburg – Grootschalige estafettecontrole op de A67

Er staat op 19 september een grote estafettecontrole gepland op verschillende plekken lang…