Home Limburg Heerlen Heerlen – Wederom veel hardrijders op N281

Heerlen – Wederom veel hardrijders op N281

Team Verkeer van de politie in Limburg heeft voor de tweede keer in korte tijd een snelheidscontrole gehouden op de N281 ter hoogte van Heerlen. De politie krijgt regelmatig meldingen dat automobilisten daar te hard rijden, bij de flitspalen weer afremmen, en daarna weer optrekken. Van de 6968 gecontroleerde voertuigen hebben in totaal 460 bestuurders harder gereden dan 100 km/uur, die daar is toegestaan.

31 bestuurders zijn door de politie staande gehouden voor een te hoge snelheid. De hoogste snelheid was 168 km/u. Ook zijn er nog diverse bellers achter het stuur door de politie bekeurd, en is bij een bestuurder een openstaande boete geind. Opmerkelijk was een bestuurder van een vrachtauto die op de vluchtstrook stopte en parkeerde om bij een tankstation een pakje sigaretten te gaan kopen.Ook deze man heeft een boete gekregen. 

Laad meer Heerlen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Venlo – Tien kilogram cocaïne in vrachtauto aangetroffen

In de lading van een vrachtauto hebben agenten maandag bij een controle rond de 10 kilogra…