Home Limburg Blerick – TGO Klingerbergsingel: persoon met hond gezocht

Blerick – TGO Klingerbergsingel: persoon met hond gezocht

In verband met het rechercheonderzoek naar een dodelijk misdrijf in de nacht van maandag 21 op dinsdag 22 augustus aan de Klingerbergsingel komt de politie graag in contact een persoon met een hond. Deze liep korte tijd voor het misdrijf door de straat en heeft mogelijk relevante informatie voor de politie.

Uit bevindingen van het rechercheonderzoek is gebleken dat rond 02.25 uur een persoon met de hond over de Klingerbergsingel loopt. Deze persoon komt uit de richting van de Oleanderstraat en loopt dan langs de plaats van het misdrijf richting de Sleedoornstraat. De identiteit van deze persoon is bij de politie op dit moment niet bekend. Toch wil het Team Grootschalige Opsporing (TGO) graag met hem of haar in contact komen.

Laad meer Limburg
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Limburg – Verborgen cocaïne in auto aangetroffen

Experts van de douane Amsterdam hebben op speciaal verzoek van het Team Ondermijning in Li…