Home Limburg Blerick – Acht tips binnengekomen in onderzoek Klingerbergsingel

Blerick – Acht tips binnengekomen in onderzoek Klingerbergsingel

Door medewerkers van het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) is er sectie verricht op het lichaam van de 44-jarige man die in de nacht van maandag op dinsdag om het leven is gebracht op de Klingerbergsingel.

Uit de sectie is gebleken dat hij door geweld om het leven is gebracht. Op het lichaam zijn diverse schotwonden aangetroffen. De Officier van Justitie heeft het lichaam vrijgegeven en overgedragen aan de familie.  

 

Acht tips binnen na getuigenoproep

Naar aanleiding van de oproep voor getuigen heeft het Team Grootschalig Onderzoek (TGO) tot donderdagochtend acht tips binnengekregen van getuigen. Het rechercheteam wil nogmaals het belang benadrukken van het delen van tips of camerabeelden. Elk detail kan belangrijk zijn voor het lopende politieonderzoek. Om deze reden is ook een digitaal buurtonderzoek gestart op Facebook. Daarnaast worden er posters op diverse ontmoetingsplekken verspreid. Ook in de komende dagen worden diverse getuigen gehoord door rechercheurs.

 

Getuigenoproep

Getuigen die informatie hebben over dit incident worden verzocht om contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of digitaal via onderstaand tipformulier. Gezien de aard van de zaak kan er ook geheel anoniem melding worden gemaakt. Meld Misdaad Anoniem (M.) is een onafhankelijke organisatie waar anoniem gemeld kan worden via telefoonnummer 0800-7000.

 

Laad meer Limburg
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Venlo – Bewoner aangehouden voor explosie appartement

De politie heeft donderdag 12 juli de bewoner van het appartement aan de Harry Meijerstraa…