Home Limburg Blerick – Drenkeling overleden

Blerick – Drenkeling overleden

De jongen die maandagmiddag in kritieke toestand uit het zwembad is gehaald aan de Drie Decembersingel is overleden. Het gaat om 16-jarige jongen, woonachtig in Venlo.

Rond 14.40 uur kregen de hulpdiensten een melding van een reanimatie, waarna direct alarm werd geslagen. Het slachtoffer werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis in Nijmegen, maar medische hulp mocht helaas niet meer baten.

De politie onderzoekt wat er precies is gebeurd, daarover kan op dit moment nog geen uitsluitsel worden gegeven. Zo wordt er met diverse betrokkenen gesproken om een duidelijk beeld te krijgen. Meer informatie is op dit moment niet bekend. 

Laad meer Limburg
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Limburg – Verborgen cocaïne in auto aangetroffen

Experts van de douane Amsterdam hebben op speciaal verzoek van het Team Ondermijning in Li…