Home Limburg Venlo – Getuigen van straatroof bejaarde vrouw gezocht

Venlo – Getuigen van straatroof bejaarde vrouw gezocht

De politie zoekt getuigen van een straatroof die dinsdagmiddag plaatsvond, waarbij een 77-jarige vrouw uit Venlo werd beroofd van haar handtas.

De vrouw liep middag tussen 15.45 uur en 16.00 uur op het zandweggetje naar de Maas nabij de kruising met de Professor Gelissensingel met de Molensingel. Twee onbekende jongens in donkere kleding berovende haar daar met geweld van haar handtas. De vrouw raakte hierbij gewond aan haar arm. De twee jongens renden met haar tas weg in de richting van het daar gelegen ziekenhuis. De politie heeft een onderzoek ingesteld en doet met klem een oproep richting burgers om haar te helpen deze zaak op te lossen.

Laad meer Limburg
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Venlo – Drie Porsches en tienduizenden euro’s in beslag genomen

Bij een gezamenlijke actie door Douane, FIOD, het Team Ondermijning Limburg en de Duitse p…