Home Limburg Bewoner overleden na woningoverval in Landgraaf

Bewoner overleden na woningoverval in Landgraaf

De politie stelt een onderzoek in naar een gewapende woningoverval op woensdagmorgen in een woning aan de Koempel in Landgraaf waarbij de bewoner is overleden.

De politie kreeg rond 1.45 uur de melding van een gewapende overval op een woning. In de woning bleek de bewoner ernstig gewond te zijn. De politie heeft nog gereanimeerd maar dat mocht niet meer baten. Uit een eerste onderzoek is gebleken dat het slachtoffer twee daders heeft binnengelaten. In de woning heeft zich in het bijzijn van de vriendin van de man een worsteling afgespeeld waarbij met een steekwapen is gestoken. De vriendin van het slachtoffer raakte hierbij niet gewond. In de woning waren op dat moment ook drie kinderen aanwezig op de bovenverdieping. Ook zij bleven ongedeerd. Zij zijn opgevangen door de politie. De twee daders zijn via de achterkant van de woning weggevlucht. Er is niet bekend of er ook iets is buitgemaakt.  De politie heeft de omgeving rond de woning ruim afgezet.

In verband met capacitaire problemen zal technisch onderzoek in en rond de woning plaatsvinden door forensische opsporing van een andere eenheid. De politie is op zoek naar informatie over de aanleiding en toedracht en zal hiervoor onder meer een buurtonderzoek instellen.

Laad meer Limburg
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Steyl – Politie onderzoekt gewapende woningoverval

De politie onderzoekt een woningoverval op zaterdagavond op de Maasstraat. Een nog onbeken…