Home Limburg Onderzoek IJmuiden op locatie afgerond

Onderzoek IJmuiden op locatie afgerond

Het onderzoek van de politie in een loods aan de Kromhoutstraat in IJmuiden is vrijdagmiddag afgerond. Dit onderzoek vindt zijn oorsprong in Limburg en staat in verband met de vermissing van Hugo Charles uit Echt. De autohandelaar is sinds 29 maart 2012 vermist. De politie heeft informatie binnengekregen dat er mogelijk een verband is tussen de locatie in IJmuiden en de vermissing van Hugo, en vervolgens is daar een forensisch onderzoek opgestart. Resultaten van dit onderzoek worden door de recherche bekeken, daar worden nu geen uitspraken over gedaan. De vermiste Hugo Charles is niet aangetroffen en er is niemand aangehouden.

Laad meer Limburg

Geef een antwoord

Bekijk ook

Blerick – Politie zoekt getuigen van belaging van een jonge vrouw in Blerick

Op zaterdag 18 maart omstreeks 01:48 uur is op de Meulenveldlaan in Blerick een jonge vrou…