Home Limburg Verwaarloosde pony’s in beslag genomen

Verwaarloosde pony’s in beslag genomen

In een weiland aan de Hofweg in het Limburgse America hebben dierenpolitie en Nederlandse Voedsel- en Waren Autoriteit twee pony’s in beslag genomen omdat ze in een matige tot slechte conditie verkeerden. Er was sprake van ondervoeding. Er werd een onderzoek ingesteld nadat er een melding was binnengekomen over verwaarlozing van de dieren. In overleg met de officier van justitie zijn de twee dieren meegenomen, 3 Shetlanders werden niet meegenomen omdat hun toestand beter was. De eigenaar van de grond is bij de politie bekend. De politie onderzoekt wie verantwoordelijk is voor de dieren.

 

Laad meer Limburg

Geef een antwoord

Bekijk ook

Venlo – Nieuwe getuigenoproep zware mishandeling Karbindersstraat

Op vrijdagavond 26 augustus, rond de klok van 22:00 uur, werd een 53-jarige man op de Karb…