Home Limburg Heerlen Lichtgewonde bij schietincident in Landgraaf

Lichtgewonde bij schietincident in Landgraaf

Zondagochtend is een bewoner van de Michiel de Ruyterstraat in Landgraaf lichtgewond geraakt bij een schietpartij in zijn woning. Twee mannen belden rond 00.30 uur aan bij de woning in Landgraaf, waarna de bewoner werd belaagd en bedreigd met een vuurwapen. Daarbij is uiteindelijk ook geschoten. De twee daders vluchtten daarna in een auto maar konden al snel door de politie worden aangehouden op de Euregioweg. Zij zijn overgebracht naar het politiebureau waar zij zijn ingesloten. De bewoner is lichtgewond geraakt en ter controle naar het ziekenhuis gebracht. De politie stelt bij de woning een onderzoek in naar de exacte toedracht.

Laad meer Heerlen

Geef een reactie

Bekijk ook

Belrick – Poging overval op tankstation in Blerick

Twee mannen hebben gisteravond geprobeerd een tankstation aan de Henriette Roland Holstlaa…